Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 22. – 28. marts

 






AUNS Vēlme satuvināties ar citu cilvēku un izpētīt jaunas savstarpējo attiecību šķautnes var nonākt pretrunā ar vēlēšanos saglabāt neatkarību. Konfrontācija un sāncensību šonedēļ palīdzēs nodibināt kontaktus, kuros jūs pretendējat uz līderpozīciju. Pirmdien un otrdien jārīkojas izlēmīgi. Negaidīti argumenti sarunās ar partneriem nāks jums par labu. Ceturtdien nesamaziniet tempu un līdz nedēļas beigām nepieņemiet svarīgus lēmumus.
VĒRSIS Ja šonedēļ jums ir svarīgi uzdevumi, sāciet tos realizēt jau pirmdien. Lai arī ne viss ritēs pēc plāna, rezultāti iepriecinās. Šajā periodā būs veiksmīgi pirkumi, varat apmeklēt izstādes un skaistumkopšanas salonus. Trešdiena piemērota svarīgām pārrunām vai sirsnīgām sarunām ar tuvu cilvēku. Brīvdienās atrodiet nodarbi, kas palīdzēs „atslēgties” no problēmām, kuras pagaidām nav iespējams atrisināt. 
DVĪŅI Pirmdien varat sākt svarīgu jautājumu risināšanu. Būs vilinošas idejas un plāni, taču jums jebkurā situācijā ir vērīgi jāseko notikumu gaitai. Partneri var rīkoties negodīgi, nepildīt saistības un vienošanās. Ceturtdien Dvīņi var nonākt sarežģītā situācijā, taču pagaidām nevajadzētu izdarīt izvēli – pēc dažām dienām viss var atrisināties pats no sevis. Sestdien dodieties braucienos un veltiet laiku aktīvai atpūtai. 

VĒZIS Šis ir piemērots laiks, lai pamainītu sava mājokļa interjeru. Pirmdien varat iepirkties un sākt savu dizaina projektu īstenošanu, varat tam uzaicināt arī speciālistus. Arī personīgajā dzīvē gaidāmas pārmaiņas. Trešdien neizvairieties no atklātas sarunas. Tā palīdzēs satuvināties, bet romantiskais noskaņojums ienesīs jūsu dzīvē patīkamus iespaidus.

LAUVA Šonedēļ netērējiet savus spēkus otršķirīgiem darbiem. Jau pirmdien negaidīta informācija var likt pievērsties jaunam darbības virzienam. Iespējams, gribēsiet pārskatīt partnerības jautājumus. Perioda pirmajā pusē partneri var pateikt jums priekšā negaidītus un efektīvus risinājumus. Taču ceturtdien nav ieteicams darboties pārlieku aktīvi. Labāk palikt novērotāja pozīcijā un vairāk laika veltīt personīgajām darīšanām.

JAUNAVA Koncentrējieties finansiālu jautājumu risināšanai. Jūsu ienākumi pieaugs, taču vienlaikus var palielināties arī tēriņi. Varat doties atvaļinājumā. Turpmāk jums būs darba, bet tagad ir iespēja atpūsties, atbrīvoties no sasprindzinājuma, vairāk laika pavadīt dabā. Labs laiks braucieniem, īpaši perioda pirmā puse. No piektdienas sarunas ar tuvu cilvēku centieties novirzīt neitrālā gultnē, lai izvairītos no iespējamām problēmām.

SVARI Pirmajās divās nedēļas dienās labi veiksies darbi, kuros jums būs iespēja demonstrēt savas radošās spējas. Apmeklējiet izstādes, prezentācijas, labiekārtojiet mājokli. Trešdien var rasties problēmas, ja iepriekš neveltīsiet pienācīgu uzmanību jau laikus saņemtajiem signāliem. Personīgajās attiecībās līdz nedēļas nogalei var sakrāties pretenzijas pret partneri.

SKORPIONS Jums var aktualizēties prestiža un dominēšanas jautājums, taču tagad labāk veltīt laiku savam imidžam un iegādāties nepieciešamās lietas. Šim mērķim ir piemērota nedēļas pirmā puse. Ceturtdien iespējami pārbaudījumi, var izjukt ierastās attiecību shēmas. Nesteidzieties izrādīt iniciatīvu, taču arī necentieties saglabāt to, kam jau ir beidzies „derīguma termiņš”. Savukārt mājās vēlams atbrīvoties no vecām lietām.
STRĒLNIEKS Pieņemsiet pareizus lēmumus un tos veiksmīgi īstenosiet. Tikšanās, jaunu darbības virzienu apspriešanu, darbu reklāmas jomā labāk plānot nedēļas pirmajā pusē. Vēlāk galvenā uzmanība būs jāveltī mājas rūpēm. Notikumu gaitu daudzējādā ziņā ietekmēs emocijas. Centieties nesarežģīt un vēl nenokaitēt jau tā saspringto gaisotni, atrodiet veidu, kā uzlabot attiecības. Braucienus, tikšanās ar draugiem labāk plānot sestdien.

MEŽĀZIS Jums ir precīzi jānoformulē veicamie uzdevumi. Iespējas paplašinās, taču pagaidām vēl deg luksofora dzeltenais signāls, pirms ieslēgsies zaļais. Vāciet informāciju, paplašiniet sakarus un veiciet ikdienas darbu. Ceturtdien esiet savaldīgi situācijās, kurās dalībnieku pozīcijas un intereses būs pretrunīgas, jo pēc dažām dienām izdosies rast kompromisu. Svētdien nāks par labu jebkāda fiziska slodze. 
ŪDENSVĪRS Pirmdien un otrdien jūsu fantāzijas var izrādītas gluži pamatotas un tuvināt jūs oriģināliem risinājumiem. Sarunas, darījumi centieties noformēt uzreiz un ātri virzīt uz priekšu. Pagaidām neceriet uz to, ka slodze samazināsies, taču jums ir lieliskas nākotnes perspektīvas, tāpēc ir vērts pacensties. Brīvdienās dodieties dabā. Plašums, miers palīdzēs ātri atjaunot spēkus.

ZIVIS Pirmdien sākas labvēlīgs periods, kurš ilgs gandrīz divus mēnešus un jūs varēsiet atrisināt atliktos jautājumus. Sarunas un citus svarīgus pasākumus ieplānojiet trešdien. Savukārt ceturtdien sāciet atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem vai lietām, kuras izgājušas no modes. Ieviesiet kārtību skapjos, atbrīvojiet vietu jaunām mantām. Perioda otrajā pusē Zivis var izjust lielu sasprindzinājumu, tāpēc centieties darbā biežāk rīkot pārtraukumus.


REKLĀMA

REKLĀMA


Šī emuāra populārākās ziņas

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM  

Horoskopi: 17. - 24. decembris

AUNS    Lai kā jums gribētos veltīt laiku filozofiskām apcerēm un sevis sakārtošanai, tam atliks diezgan maz laika, jo būs jārisina sadzīviski, saimnieciski un visādi citādi ar dzīves praktisko pusi saistīti jautājumi. Neatlieciet uz vēlāku laiku neko, ko varat izdarīt tūlīt un uzreiz. Ticiet saviem spēkiem un tad arī veidosies notikumi, kas dos iespēju izjust uzvaras garšu. VĒRSIS   Iespējamas gan patīkamas, gan mazāk patīkamas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Enerģijas un iedvesmas netrūks, taču tas ne vienmēr palīdzēs tikt galā ar to, kas jūs neapmierina vai uztrauc. Būs vajadzīga izpratne par lietu kārtību un konstruktīvs rīcības plāns. Ar iniciatīvas izrādīšanu nesteidzieties, jo subjektīvs redzējums apvienojumā ar pārsteidzīgu rīcību nebūs labākais veids, kā risināt sarežģītas situācijas.   DVĪŅI   Uzzinot par citu cilvēku problēmām, iespējams, nevilšus aizdomāsieties arī par savām dzīves peripetijām, par to, kas izdevies un ko pie pirmās izdevības vajadzētu mainīt. Vērtējiet, analiz

Horoskopi — 12. – 18. februāris

AUNS    Smalks aprēķins un gudra rīcība atmaksāsies. Brīžos, kad zūd kontrole pār situāciju vai uz jums tiek izdarīts spiediens, esiet gatavi pielāgoties apstākļiem, centieties saglabāt vēsu prātu, neļaujiet sīkām nebūšanām izsist sevi no līdzsvara. Pirms veicat lielāku pirkumu, izpētiet cenas un piedāvājumus, lai nesanāk pārmaksāt. Dzīvojiet racionāli, un jums izdosies šo to pat ietaupīt.  VĒRSIS   Rīkojieties pastāvīgi. Esiet tālredzīgi. Drosmīga, izlēmīga rīcība attaisnosies. Spēja saprasties ar apkārtējiem palīdzēs neapjukt, organizējot un vadot dažādas diskusijas, pārrunas, meklējot domubiedrus vai risinot attiecību jautājumus, bet nerimstoša zinātkāre mudinās nepadoties un virzīties uz priekšu par spīti grūtībām. Uzturiet ciešu saiti ar labvēļiem. DVĪŅI   Sabiedriskā gaisotne, skaļi pasākumi nebūs domāti jums. Pacentieties atturēties no racionāliem spriedumiem, filozofija sniegs atbildes uz sen uzdotiem jautājumiem. Atvēliet laiku intīmām sarunām par dzīves jēgu, garīgām vērtībām